![]() |
|
Љубов на прв поглед!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 19> |
Автор | |||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ок секој за себе....свое мислење и убедување базирано врз лични искуства....
![]() |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
E pa za mene ima Moram da kazam deka pred da mi se sluci i jas ne veruvav... |
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
да.....се разбираме...но темата е љубов на прв поглед......има или нема????
за другото се знае.......објаснето е веќе ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Ima ljubov sto samo POCNUVA na prv pogled,ne deka prviot pogled e ljubov...dali se razbirame?
|
|||
![]() |
|||
||
значи нема љубов со само еден поглед ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
||
....nekogas i 1000-ot pogled znae da bide prv t.e.vistinskiot
Изменето од ZeZnAtA - 16.Април.2008 во 13:24 |
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
![]() |
|||
||
Da,da..bas taka..prvo e privlecnosta, hemijata..kako plus i minus..kako sever i jug...ako go nema toa nema i temel,na sto ke gradis ljubov..za zdrava kuka treba prvo zdravi temeli..ama sakav da kazam nekogas ne pocnuva se od prviot pogled,treba poveke vreme (mozebi na prviot pogled ne ste si se bendisale,a podocna prerasnalo vo golema ljubov, go ima i toa)...nekogas pak uste od prviot pogled znaes..
|
|||
![]() |
|||
||
сепак тоа било привлечност кога прв пат сте се виделе....кое после се нарекува љубов на прв поглед.....да бидеме реални..... не може јас да погледнам во некоја и оп.....заљубен до уши не можам без неа сеа што правам како правам......или обратно некоја во мене....... прво е привлечноста........а после се си иде како што му е редот ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
...i vo mojot zivot...
..ne deka od prviot pogled stana ljubov,tuku oci ne mozevme da odlepime eden od drug i od prv moment vrskata bese intenzivna i se gradese,i gradese.. i eve uste sme zaedno,so dve decinja..
..od prv pogled znaes deka toe e toa vistinskoto,ima nekoja hemija koja ne se objasnuva,svakas deka si ja pronasol svojata vtora polovina..
![]() |
|||
![]() |
|||
||
е да бе обавезно......и баба така за дедо велеше..... на прв поглед нема ништо......освен страст и мала привлечност..... а љубов на прв поглед има само на филмови , во шпански серии....и во некоја книга.... |
|||
|
|||
![]() |
|||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||
Mozno e,vo zavisnost od pogledot
![]() ![]() |
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Forumdzika ispod 5000 postovi nema sansi so mene, a ne pa na eden prv pogled
|
|||
![]() |
|||
||
Postoi,postoi...eve ja do mene,sega si dojde od rabota..i pravo vo WC!
![]() |
|||
![]() |
|||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
||
Vistinska ljubov e onaa sto e vistinska, ne pa lazna!!!!!!! Razbiras!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |