![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 360> |
Автор | |
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Знам дека морам да молчам и да голтам
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
знам дека си направив од играчка плачка
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Зд... на крај се ќе треба да завршам за една недела
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
знам дека било многу убаво да немаш кујна дома, три недели ништо да не зготвиш и да не ти треба оправдание ![]() |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Знам дека се занесов..
Знам дека претерав... Знам дека можеби треба да се повлечам.. Не знам само дали можам ![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13971 |
,,,znam deka ushte ne sum rasonet,,
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
znam deka utrovo mnogu rano stanav
![]() |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
Palavka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 138 |
znam deka koga togash ke i se ostvari sonot, i toa i go posakuvam od se srce,,, i love you sis.......
|
|
bidi ljubov !!! so ljubov se ke ti se vrati
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Си знам како добар ден,кога работите ќе тргнат со вакви филмања
нема да има ништо од тоа. ![]() |
|
![]() |
|
mesecina_sonce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Знам дека ништо не ми се пишува и ќе си легнам.
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Знам дека еден ден низ нос ќе му излезе тој инает
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
знам дека лесно беше како дете...пикни се под маса и сите проблеми исчезнале
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
речиси се' што е убаво кратко трае, па дури и паузата за кафе. |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
ЗД нервно ќе оболам кај и да е
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |