![]() |
|
АНКЕТИ и РЕЈТИНЗИ на политичарите и партиите |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 17> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Му ја думам дали одговара’’ дигнатија’’ што произлегува од... му се дига, му расте... добриот глас, образот. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
a, koj pa ti gi dupi,,..site politichari tuka,...pa, da me boli za nivniot nekakov si rejting?.....
ili nema nekoja makedonska "kovanica" za rejting? ![]() Изменето од brza - 24.Февруари.2010 во 18:20 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
абе треба да измислат овие рејтингометар, па да мери гласови/секунда
![]() смешки, секој ден, по еден рејтинг ![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
DameMak ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
|
Еве го најновиот рејтинг.
Линк ВМРО-ДПМНЕ 24% : СДСМ 9% Иако во написот пишува дека рејтингот на ВМРО е константен, јас памтам анкети кога рејтингот на ВМРО одеше и до 29%. Моја порака до вмровците кои пишуваат на форумов: ПРОДОЛЖЕТЕ СО ГЛУПИОТ ПРОЕКТ „ЦРКВА НА ПЛОШТАД“ И НА СЛЕДНОТО МЕРЕЊЕ ЌЕ СЕ СПУШТИТЕ НА 20%. |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Za 20 godini se iznacitame za rejtinzi, anketi, taka da ovaa i ne e nekoja novina. I vazno e koj kako saka da cita. Licno sekogash go citam procentot na nezainteresirani i na pomalite partii zatoa shto tie se realnata slika. |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
а за нашиве анкети, не знам дали вреди да се коментира... |
||
|
||
![]() |
||
makedonfilip ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
Незнам само овие што ги прават анкетиве не ли се срамат од самите себе и нивната професионалност , нивната анкета во споредба со оваа овде ехехехехеееееееееее. Една анкета треба реално да се претставува било кој да ја напраил за да им служи на политичарите и партиите да реално видат во кој правец ја водат државата , дали како што сака народот или не а не за телескопот бичиклиски на пример да би кажал ’’НАННАННАННАНАА БРАНКО ИМА ПОМАЛЦЕ’’ се на се СРАМОТА И ЗА ПАРТИИТЕ И ЗА ИНСТИТУЦИИТЕ. |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
има и такви кои веруваат па секогаш се обложуваат на КОЊОТ кој победува
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ништо не докажува некој со тоа што покажал дека повеќе луѓе му веруваат од мене, само ми покажал дека има повеќе луѓе кои му веруваат, тоа не значи нити дека е подобар, нити дека повеќе постигнал ![]() |
||
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
уште ли со овие анкети ? ............. не ви стана јасно дека секогаш победува и секогаш е во предност оној кој е нарачува анкетата ? ........ тачније , оној кој плаќа
![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Ние ќе се занимаваме со црни и бели бумбари и рејтинзи, ќе си ги вадиме очите едни со други, а тие ќе се полнат со пари. Еден ден, неказнети, како Љубчо Г, кога веќе нема да се на функција, ќе изјават дека се богати колку и секој просечен транзиционен богаташ
![]() |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
|
Ама најсмешна е констатацијата дека Груевски имал највисок рејтинг според негови 26%, непознати 30% и негласачи 24% и 32% неверници, тоа не е висок рејтинг, туку елиминација на послабите
![]() само ај, битно е дека Бранко имал значително помалце висок рејтинг би било кога Груевски би имал повеќе од 50% гласови, само тоа е, некој се теши со глупости додека државата „цвета“ Изменето од zabegan - 22.Февруари.2010 во 19:08 |
||
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
|
абе што се два посто?
барем мило ми е што толку многу проценти не би гласале ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |