![]() |
|
Собирање кактуси |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..mojot cveta samo ednas dnevno..i toa cvet u pm..
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Astrofytum ![]() Група ![]() Регистриран: 21.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 55 |
![]() Изменето од Astrofytum - 31.Август.2010 во 17:01 |
|
Господ е милостив!
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..da stvarno...dosta e!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
aj dosta of topic
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
...mi ostana samo slika...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...mi se isusi kaktusot!!!...kako mozese be..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
i mene taka ednas me zeznaa...a gi preduprediv da pazat sto mi davaat. taka mi e koa kupuvam od nepoznati. ubavo samo vo sumarski si pazarev kaktusi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
logout ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 21 |
i jas imam mn vidovi ama najmnogu gi sakam tie ko topka sto se i so pustaat cvet...na zalost denes ima mn kaktusi so vestacki svetovi :( :(
|
|
Zivotot e takov kakov sto ke si go napravis
|
|
![]() |
|
odi vo cvekjarata na shumarskiot fakultet. mislam deka ima tamu.
|
|
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
kade mozam da najdam div kaktus?
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Не сум Кактус Колекционер ама ми се симпатични некои врсти имам 3 слатки кактусчиња на кујнскиот прозор сите во различна форма и покриеност цо боцки.
Имам мерак на еден вид на кактуси од Мексико со жолти цветови што растат на врвот и ако некогаш најдам такви ќе си земам. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
blokirana5 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 66 |
....lele super tema...jas gi sakam najmnogu....i imam poveke vrsti...prekrasni se...
|
|
![]() |
|
prati mi gi po taxi
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |