IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Запознавање
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Запознавање

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
Автор
Порака Обратен редослед
Charmedgirl18 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Мај.2009
Статус: Офлајн
Поени: 868
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Charmedgirl18 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2010 во 09:55
прво, гледам во фаца целосно без одделните делови, ако ми се свиѓа продужуе анализа.гледам прво висина, како што рече ТИГИ, се пропаѓа у вода ако е понизок.па после важни ми се вибрациите, ако ми личи како good boy супер, ако личи како bad boy уште посупер. и за крај, повторно ќе ја цитирам тиги, гзот е на ред
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2010 во 17:39
Јас па одозгора па надоле.

Прво што забележувам кај машко е насмевката и очите. Поготово очите. Потоа косата (пожелно е да е бушава) па рамениците и рацете. Па ондак иде гзот за на крај да видам дали е идиот или забавен човек.

А да, ќе заборавев: ако е понизок од мене, све ова паѓа у вода, а ако е симпатичен само ќе си мислам: а да го почекам да порасне?
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2010 во 13:50
Одоздола па нагоре , систематски преглед плазењеголема%20насмевкаголема%20насмевка

Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2010 во 13:46
U usnite ... neznam zosto? голема%20насмевкаплазење

Изменето од Blue Scarlet - 30.Јуни.2010 во 13:47
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2010 во 13:41
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Koga se zapoznavate kade prvo go zagleduvate zapoznatiot   ?                                                                                         

celosno.....snimka totalen rengen!!
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2008 во 21:38
Originally posted by seka seka напиша:

Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...zenite gledaat prvo u ramenicite, a muzite u struk...плазење...pokreti, koa ke vidish od podaleku drugo i ne se glea bash odma...prvo e toa...трепкање

temata ne e gledanje od daleku... zapoznavanje плазење
i jas na primer ne gledam vo ramenicite... OCI,RACE,ZABI i MIRIS(obozavam koga ke se pozdravam so tri baknezi a mirisot me pijani na ubav nacinцрвенеење)

...pred da go zapoznaesh, ti doaga se doblizue-go percipirash go zapoznavash na nekoj nachin, akoa ke ostvarish kontakt, si go poznala vishe...kolku tolku...плазење

Изменето од ...Well... - 29.Јуни.2008 во 21:38
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2008 во 21:29
primetuvam kako ke me pozdravi....... ako mi ja stegne rakata i me pogledne vo oci.....
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 21:06
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...zenite gledaat prvo u ramenicite, a muzite u struk...плазење...pokreti, koa ke vidish od podaleku drugo i ne se glea bash odma...prvo e toa...трепкање

temata ne e gledanje od daleku... zapoznavanje плазење
i jas na primer ne gledam vo ramenicite... OCI,RACE,ZABI i MIRIS(obozavam koga ke se pozdravam so tri baknezi a mirisot me pijani na ubav nacinцрвенеење)

Изменето од seka - 25.Јуни.2008 во 21:07
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 20:32
Originally posted by anakin anakin напиша:

koj prvo ne gleda u dekolte e totalen ludak i nastran garant

E ako e taka jas ke ti go zadrzam pogledot podolgo........ голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкагазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 19:17
koj prvo ne gleda u dekolte e totalen ludak i nastran garant
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 19:07
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 13:49
Normalno e ...i kulturno prvo vo ochite...
potoa gi gledam zabite....pa racete....
pa...body language....намигнување...

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 10:55
очите
движения на телото
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 10:01
Otkako ke ja iznagledam komplet, proveruvam dali za nea ima nagradna igra
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.