![]() |
|
Запознавање |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Автор | ||
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
прво, гледам во фаца целосно без одделните делови, ако ми се свиѓа продужуе анализа.гледам прво висина, како што рече ТИГИ, се пропаѓа у вода ако е понизок.па после важни ми се вибрациите, ако ми личи како good boy супер, ако личи како bad boy уште посупер.
![]() ![]() |
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Јас па одозгора па надоле.
Прво што забележувам кај машко е насмевката и очите. Поготово очите. Потоа косата (пожелно е да е бушава) па рамениците и рацете. Па ондак иде гзот ![]() А да, ќе заборавев: ако е понизок од мене, све ова паѓа у вода, а ако е симпатичен само ќе си мислам: а да го почекам да порасне? |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
|
Одоздола па нагоре , систематски преглед
![]() ![]() ![]() |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
U usnite ... neznam zosto?
![]() ![]() Изменето од Blue Scarlet - 30.Јуни.2010 во 13:47 |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
celosno.....snimka totalen rengen!! ![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...pred da go zapoznaesh, ti doaga se doblizue-go percipirash go zapoznavash na nekoj nachin, akoa ke ostvarish kontakt, si go poznala vishe...kolku tolku... ![]() Изменето од ...Well... - 29.Јуни.2008 во 21:38 |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
primetuvam kako ke me pozdravi....... ako mi ja stegne rakata i me pogledne vo oci.....
![]() |
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
temata ne e gledanje od daleku... zapoznavanje
![]() i jas na primer ne gledam vo ramenicite... OCI,RACE,ZABI i MIRIS(obozavam koga ke se pozdravam so tri baknezi a mirisot me pijani na ubav nacin ![]() Изменето од seka - 25.Јуни.2008 во 21:07 |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
E ako e taka jas ke ti go zadrzam pogledot podolgo........
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
koj prvo ne gleda u dekolte e totalen ludak i nastran garant
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...zenite gledaat prvo u ramenicite, a muzite u struk...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Normalno e ...i kulturno prvo vo ochite...
potoa gi gledam zabite....pa racete.... pa...body language.... ![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
очите
движения на телото |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Otkako ke ja iznagledam komplet, proveruvam dali za nea ima nagradna igra
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |