![]() |
|
На кафе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10111213> |
Автор | |
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kako dobro mi dojde od sabajle edno kafence
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
antonijo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
KAFE:KOJ NE PIE?????? RETKI SE STO NE PIJAT
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Pa aj nie druga zanimacija ke si najdeme |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
i ja ne pijam!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
A ja so ne pijam kafe?
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Значи и ти доаѓаш со нас на кафе нели
![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
tajci, ke mora da si pobaras vo barot, a ako nikoj ne ti dade, jas toa ke go sredam utre. ok KOKOLO na usluga
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
jas sum za edno ladno nes!
|
|
![]() |
|
koga ti e smaceno od se, mirna atmosfera,tifka muzika kafence i dobar pogled od kade sto se sedi i se pie kafenceto RAJ BOZJI.a koga si so drustvo e, koe kafence togas drustvoto e poslatko
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Кејот е едно од поубавите места но има и други убави места,ние како дегустатори на кафе треба да знаеме каде е најубаво кафето и кој какво кафе пие.За мене едно големо макијато со кисела вода и три шекерчиња
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
pokraj kej
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ете значи ајде да се кафетираме
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pa zosto da ne -posebno sega koga e ubavo vremeto!!!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Уште поубаво е ако одиме заедно на по едно кафе
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |